Fan också

De finns en människa som får mig att gråta.
Jag blir så jävla upprörd och arg och förnedrad när jag ser vad som händer. Känner mig så jävla misslyckad och hatad.
Jag vill inte säga vem hon är, för det kan läsa nån som känner henne.
Men utan att hon vet om det sliter hon sönder mig och mitt självförtoende.
Jag har aldrig träffat henne. Men hon finns och är.
Hon vänder mina vänner emot mig.
Jag vill inte hata, men det gör så ont när jag ser, så jag kan inte låta bli.

Jag såg en sak och världen rasade. Hejdå

Fredag

Yo

Gah så trött i kroppen, kom hem från skolan för ett tag sen och där hade jag en grymt jobbig idrottslektion. Blä blä gnälla gnälla men det va hårt! Fast nu känner jag mig jätte nyttig och duktig så det är ju som bra det.

Såg på shrek två på engelskan, utnött film av mig men jag gillar den ändå, vill se trean!!!!

På Textilen skulle vi göra kollage av våra skjortor som vi sytt (Jag går mode och design) med gammla tidningar, de va ganska kul, lite limmigt men lätt bättre än mönsterkonstuktion.

Ska jag vara rolig eller tråkig ikväll tro? Vi får se.

Bye

image7
Planerar att beställa dessa..700 heliga kronor, ujuj ekonomipanik.

Aj

Tja min rygg gör ont..hmpf.

Min käre fader har köpt harry Potter filmen (femman) men han låter mig inte kolla på den fören på lördag! Hemska värld, är jättesugen på att smyga upp och ta den lite diskret men jag tror att han skulle upptäcka det. Får väl vänta tålamodigt som resten av familjen då.

Jag är rädd för fredagar. Vet inte varför, men jag blir alltid jättenervös på torsdagskvällen för att jag vet att fredagen snart är där. Det beror nog på att vi har idrott då, och jag är inte så haj på idrott precis... fast imorn blir de bollsporter och det är kul :D (fast inte handboll, kusligt)

Nu ska jag se simpsons tror jag, bye.

Matlagning

Haha alltså min pappa är ju för söt. Vi höll på att laga mat tillsammans (Spagetti med tomatsås, mums) så säger han:

- I Italiá hade du haft två lökar!

Gaha, fick nått slags fniss anfall och han fattade ingenting. Han menade förståss två lökar i tomatsåsen, för jag klagade på att de var så mycket lök och vi hade bara en. De va en mycket vacker och minnesvärd stund XD

Ficke en as snygg julstjärna idag. Silvrig och svart, mojs va snygg den är!

Händer

image8     image5 

image9

Ibland tycker jag om att fota händer, och det kan bli såhär då.

Brigth side of life

Mors. Svenska lektionen var ganska deprimerande, för vi skulle skriva en novell med medeltida stuk typ. Det låter ju som en sjukt kul uppgift men tyvärr så kan jag inte skriva längre. Skit sorgligt men de funkar inte. För två månader sen skrev jag varje dag. Dikter och berättelser och allt. Men en dag sa det poff och min fantasi var borta. Jag vill så jävla gärna ha tillbaka den .

Åt nyss lunch...salami mackor. De va nog gott men jag längtar tills mitt te har svalanat lite så att det går att dricka.

Jag har bestämt mig nu för att blogga. Jättemycket. Haha det är tredje gången jag bestämmer mig för det men, men så är det. Om två veckor kommer jag säkert inte skriva något här ska du se, så typiskt mig.

Funderar på att se på film... Det står mellan:

*Matrix 1
*Rain man
*Gilbert Grape
*Pirets of the Caribbean 1

Jag tycker faktiskt att det bara är ettan i Pirates serien som är bra. För den är grym varje gång, men dom andra vill jag som mest spola frammåt hela tiden.

Jag bloggar säkert mer sen, hejdå.

image3
När jag försökte fota två rådjur blev det såhär istället


Godmorgon fagra fläsk

Yo det är morgon och jag är en datanörd!

Ska till svenska lektionen snart, tack gode gud att mina torsdagar bara har en lektion.  Är lite för trött för att orka idag nämligen.  Det är tyst här hemma och mitt hår står på ända. Måste göra något åt det, nån gång.

Hm, jag vill läsa Harry Potter. Men jag är på kö och måste vänta tills pappas sambo har läst ut den. Fast jag har ju läst den förut men jag tror helt ärligt att jag knappt fattade hälften på engelska. Aja nu ska jag borsta tänderna. Bye.

Kväll

image2
Stugan och mina ben på julen.

God kväll.

Kämpade just i mig tre skedar risgrynsgröt. Har aldrig förstått tjusningen med det. Precis som jag inte fattar falukorv. Ett mysterium.

Lillebror ser på film bakom mig, scooby-doo, jädrar va jag ogillar de. Seriöst de är så hemskt dåligt tecknat och förutsägbart att det inte är sant, usch. Men han har typ fått fnatt på det och ser på samma film om och om igen. Då är det en jäkla tur att man har lite Björk musik i öronen. Human Behaviour just nu <3

Shit va lite jag har att skriva om, finns som inget att berätta. Öum jo, jag måste köpa så jäkla många grejer. Blir pank och urblottad.

*Hörlurar (Ja det är ett måste)
*Vinterjacka
*Julklappar
*batterier
*Tyg

Appropå tyg så skriker jag nu ut till allmänheten.

-VARFÖR KAN MAN INTE KÖPA MÖNSTRAT VINDTYG NÅGONSTANS?

Lite irriterande för det finns verkligen ingenstans. Det behövs till jackan.
Aja, nu borde jag räkna matte :(  Hejrå

Yeah

Helu.

Det är kallt. Sitter här i källaren och fryser fingrarna av mig, men det ska nog gå bra.
Idag kämpade jag med mönsterkonstruktionen till min sportjacka.  Helt oförståeligt, men, men det går sakta framåt. Jag ska göra en med sned dragkedja och hälften mönstrat tyg, hälften enfärgat. Helt galet sugen jag är på att ha den och så. Men det lär ta ett tag.

Lyssnar på lite Soko. Herrejäklar va bra hon är! faktiskt, jättekonstig och perfekt för min musikstil. Jag gillar det avikande. Det är mörkt ute. Tycker inte om det, de är fan obehagligt att det blir mörkt på en sekund. Ena stunden är himlen vit och helt plötsligt ser man ingenting. Jag har nog lite konstig tidsuppfattning.

Eat my shorts Bye.

RSS 2.0