Lite shoppande och utställnings prat.

Hejhej.
Internet funkar inte riktigt, jag snodde en sladd från min brors dator så de funkar ett tag.

Ojojoj. Nu ska jag ha två bilder på utställningen den sextonde. Först en ritad bild ganska stort utskriven (A2 tror jag) och en photoshop bild som jag gjorde igår (liten). Det var inte meningen att det skulle bli en "rädd" bild, men när den var klar blev jag så nöjd med den att jag skickade till Bengt och vi kom överens om att den också får hänga med. Wiohoo!

Nu sitter jag och äter lite digestivechoklad och dricker te.

Innan jag for hem idag så tog jag en tripp på stan också. Köpte en svart penna att fylla i mina teckningar med, lim (40 kronor för lim herregud!), present till pappas sambo Marie(en deckare), och en vit tröja för 15 kronor på HM som jag ska måla något på med mina tygfärger.

Härliga tider!
Här är några bilder som jag gjorde igår (fast inte den till utställningen)

image90

Lite flams med garderoben.
image93
Vad jag hade på mig igår, och jag tänker inte kalla det outfit!!!!
Tröja: Myrorna
Byxor:Myrorna
Strumpor:Lindex
Väska: hemmsydd av tröja från röda korset.
Kofta: HM barnavdelning

image94

Jag var barnvakt åt min lillebror (Den blodtörstiga karln på bilden) ett tag också och hittade ett sätt att underhålla honom.

image95

Gjorde en liten systerbild med jättegammla bilder
(Låtsas som att jag inte ser mordisk och skallig ut)

Det var det.

Ppp

Yo

Sitter på datan
Igår var internet paj och jag satt där bitter och lekte på photoshop. Om internet funkar idag så ska jag visa vad jag gjorde sen.

Hälsade också på Emma där Malin färgade mitt hår. Fast det blev inte så stor skillnad, mest lite ljusbrunt i hårbotten.
Det var en jäkla massa folk där, Emma, Malin, Sandra, Greta, Sanna, Björn.
Vi såg alla på film, Juno. jättetrevlig film faktist, och snyggt filmad. Fast det hackade så slutet gick inte att se.
Jag gissar på ett "Dom levde lyckliga i alla sina dar"

Snart börjar min lektion. Usch.

Men sen ska jag kanske spatsera på stan lite grann, särskilt akademibokhandeln, för jag vill köpa lim och en bra svart penna.

Bye.

Sizzling fear

Screaming blue and red words all over the place
No one would be better

Har en lust att skriva engelska ord bara, ignorera det.

Dagen var genomlevsbar/genomlivsbar (????) Det kanske inte ens finns ett sådant ord.
Mattelärarn sa att om jag klarar G på resten av proven denna termin så klarar jag G och behöver inte göra omprovet. Jag ska fundera på det där.

image89

Wopsi

Data data data lektion.

Vill inte vara här men måste måste måste. fast jag har lite ont i halsen så det kanske blir värre oh jag blir sjuk. Håll tummarna.

Nu börjar lektionen igen, oj!

Som du sa

AJ

Hjärtat.Kanske.Spricker.Om.Jag.Har.Tur


Skit också!

Åh nej.

Igår var jag överlycklig och idag försvann allt.
Det hela började på bilden. Det är min andra lektion på måndagar och brukar vara helt okej. Men nu var det betygssnacka (Dadadadaaaaa(Dramatisk jingel)) Hon kollade igenom mina verk och sa lite blandat kritik men mest postiva saker. Och berättade sen att jag ligger på beyget G+. Där sjönk jag nog ganska mycket. Det är ett väldigt stort nederlag för mig att få ett så lågt betygsutlåtande i just bild. Eftersom att:
1. Jag älskar att rita/måla/skapa med färg.
2. Jag har några små drömmar om att bli bildlärare.
3. Bild är den enda lektionen som jag tycker riktigt om i skolan.
4. Jag hade högre förväntningar.
5. Min mamma var konstnär, min syster är genialisk i bild, min moster gör helt otroligt snygg konst, min styvpappa är konstnär, min lillebror ritar snygga och kreativa bilder.
Jag blir smått besviken på mig själv.

Jag brukar aldrig låta mig själv förvänta något, men i det är fallet var jag ganska säker på min förmåga och trodde att jag skulle ligga på VG kanske mer. Andledningen tror jag är att jag har så lite tålamod. Jag kämpar inte nog mycket. Det är dåligt.

I samma byggnad finns det ett konstverk av min mamma. Jag har märkt att varje gång jag går förbi där blir jag nedstämd. Har inte tänkt så mycket på det tidigare. Men idag gjorde det hål i mig. Det är som att jag skjuts in i verkligheten av att se det och alla sorg och saknad slår emot mig. Idag var inget undantag.

Då kände jag att dagen var dödsdömd och det var lika bra att dra hem. Så det gjorde jag.
Vill inte tänka på något.
Hejdå

Stenad

Glädjefylld dag. Har mest läst och pysslat.
image87
Har ingen ork att skriva blogg. Två kapitel kvar på boken. ÅH!

Godnatt

Vinter

Hejhej vackert väder igen.

image85
Snö!
image86
Och lite annat.

Step it

Hmm jag är mätt, har just ätit underbar lövbiff och bacon gryta med pasta. Shisses

Idag köpte jag ett tyg på myrorna:
image84
Gillar det stenhårt och ska nog sy någon slags klänning av det såsmånigom.

Så hittade jag mitt efterlängtade ritblock! Ska fylla det med meninglöst kludder!

Om en timma ska jag och Bengt se på Tjenare kungen och äta godis!

Men nu ska jag läsa!

Today I am a boy.

Gomorn

Sitter här med boken i famnen och myser med en kopp te. Det är helt otroligt vackert ute idag, ska nog fota lite och bevisa.
Ska installera Adobe Illustrator och Adobe Indesign idag. Mitt mål för vårtermien är att lära mig iallafall illustrator.
Vi ska även fara till stan och hämta min mobil som jag glömde hos pappa. Nu är jag inte så mobilberoende att jag måste ha den varje dag, men jag behöver verkligen den som väckarklocka. Så ska vi till Storheden spana, det kan bli kul.
Hejdå!

Hemligheten

Herregud jag har ju glömt bort att berätta hemligheten!

Min pappa har fått jobb som chef för naturhistoriska riksmuseét!
Där har ni det, jag är en stolt dotter nu!
Han kommer vara borta ganska mycket men vi ska inte flytta till Stockholm eller något (Tur det) Han ska ha en lägenhet där borta och det kommer vara jäkla praktiskt att ha ett hem i Stockholm när det behövs. Tänk, jag kan söka sommarjobb där, kanske tillochmed på nån slags designerfirma, klädsömnad mokajenk. Inte för att jag vet om det finns sådana men man kan ju drömma.
Jag är lycklig!

Boken

Där är min bok och jag, jag och min bok.
image83

Du får inte kalla mig Forehead-Fanny!

GLAD!

Om jag ska känslosätta denna dag så var den nog jäkligt lycklig.
Tog först sovmorgon för jag orkade inte med engelskan (Dåligt jag vet men gjort är gjort) Såg på Stolthet och Fördom halva morgonen och sjöng på Jesus Christ låtar andra halvan. Mycket rogivande. Solen sken när jag gick till bussen och jag kunde inte låta bli att skratta av glädje även fast det var svinkallt. På bussen flinade jag också som ett fån, men de var ju så himlarns vackert utomhus!
På religionen var det prat om Förintelsen, intressant och sådant, men jag hade lite svårt att koncentrera mig.
Idrotten! Blev inte särskilt långsur över att dom fortfarande inte har skaffat en idrottslärare, eller så har dom det men hon skickar bara vikarier hela tiden. Men jag var icket bitter inte, istället joinade jag och Emma svett gänget! För vi fick välja mellan att idrotta hårt eller massage. Halva klassen stack förskärmt ifrån allt vad muskler heter  (Nä nu är jag taskig) Men jag och Emma kände för att kämpa.
Det blev innebandy, gosh jag älskar innebandy. Det var otroligt roligt och uttröttande. jag blir så konstig när jag spelar lagsporter, jag peppar och skriker och skrattar och flummar och vet inte vad som är fram och bak på mina ben eller klubban. Men så roligt jag har när jag spelar, fasen att jag inte började i innebandy när jag var liten.
Vi förlorade tror jag, men det spelar ingen roll för mig!
Sen for jag hem och blev hämtad av Styvpappan. Vet inte om jag har nämt i bloggen att jag ska få ställa ut en bild på en utställning med temat rädsla (Styvpappan är konstnär och har bjudit in en massa folk att bidra med något) Iallafall så tog jag med mig mina teckningar och visade honom och han blev förtjust i min favorit, så det blir mest troligt den ifall jag inte lyckas skapa magi med pennan på en vecka (Inte troligt). Det är jag väligt glad och nöjd över!
Min bok (Eclipse av Stephanie Meyers) har kommit och jag ska spendera kvällen, och möjligen natten att läsa den. ÄLSKAR NYA BÖCKER.

Oj va mycket jag skrev, men alla bokstäver var fyllda med glädje! (Jag låter som en hippie)

kram hej!


peekpeek

Hemma från kursen som var ganska värdelös, men skönt att ha gjort den.

Letade efter stort ritblock idag, men kunde inte hitta. Vill ha ett A4 block som är riktigt tjockt och spiraler på långsidan. Har du sett ett sånt nån gång?

Nu ska jag krypa till kojs.

ARG

Hej

Idag har jag varit arg mest hela tiden. Ska nog ta och berätta allt jag blev arg på.

* På svenskan läste vi en text där en man föreslog att man skulle äta upp ettåriga barn för att minska på svälten (Texten var gammal) Och sedan diskuterade vi den. Av någon andledning satt jag verkligen där och kokade av ilska, kunde inte förstå det själv. Det var som några i klassen som tyckte att det lät som en bra ide, i teorin antar jag. Och dom kom med argumentet att "varför skulle människor vara mer viktiga än djur" för vi äter ju djur. Jag förstår knappt min ilska och kan inte argumentera för min sak men kan ändå inte låta bli att tycka att dom som var okej med barnätande är sinnessjuka.

* Sen skulle vi läsa två till texter och jättemånga i klassen börja de gnälla om att de va jobbigt, och att lärarinnan skulle läsa högt och att dom inte orkade och att dom ville sluta. Ännu en gång blev jag sur. DET ÄR EN SVENSKALEKTION FÖR TUSAN, klart som korvspad att det ingår läsning. Suck.

*Sen stannade jag och Emma för att sy gardiner till ett företag. Det är ett kundjobb som klassen har åttagit sig för att spara in pengar så att vi kan åka på klassresa. Det gick dåligt. Vi sydde fel och strök fel och jag blev arg, varm och gnällig för jag tycker ändå att en resa till Borås låter skittrist.

*Och nu är jag förbannad för att min bror just dissade mig när jag försökte prata med honom om middagen. ÅH!

Snart ska jag på kurs, ack och ve så jobbigt.

Det är snöstorm också, fast det är mest fint.
image82
Men lite blött.

Nu är jag ännu argare för pappa ringde och svamlade om att dom skulle äta här fast det var bestämt att dom skulle äta på stan så att dom hann äta innan kursen, men sen jiddrade han om något och nu vet jag inte om vi ska laga mat. ARG


Ordstorm

Mors

Ja är ganska pigg på ett trött sätt, känns otroligt skönt att ha sovmorgon imorn. Fast jag måste stanna kvar i skolan efter min lektion för att sy gardiner till ett kundjobb, japp frivillig tjänst för att klassen ska få besöka Borås nästa år. Shit så onödigt.
Sen (Imorgon alltså) så skall jag på presskonferans på länstyrlesn (herregud va präktigt det låter) efter det käkar familjen på stan och sen sticker vi allihopa till körskolan och tar en kurs så att jag får tillstånd att övningsköra (Även min lillebror fast han får inte köra fören i mars) Sweet.

Idag sydde jag ihop ryggen på min jacka och spexade lite med mina fickor.

På maskinstickningen bestämde jag mig för att sticka en gul/brun jacka. Och jag vet att det låter vidrigt men jag tror att det kommer vara fint.

På vägen hem blev min ipod trasig. Den har fastnat på pause och går inte att stänga av eller något. Så jag tänker vänta tills battriet tagit slut och sedan gå och byta den (Om jag får, hoppas hoppas hoppas)

Ikväll har jag sett på en film på youtube, 10 orsaker att hata dig, den är helt okej.

Nyss såg jag på en videoblogg då en tjej visade upp en bok där hon hade massa teckningar, urklipp och kollage och jag blev så jädra sugen på att ha en stor bok (A4) med blanka sidor som jag kan fylla med mitt kludder. Så jag ska nog ta mig tid att köpa en på akademibokhandeln för mitt presentkort jag fick i julklapp.

Nu ska jag läsa, hejdå!

Godnatt

image81
And you know it.

Tre positiva saker

Nu känns det bättre av tre andledningar:

Jag har fått i mig socker.
image79
Jag lyssnar på Jesus Christ superstar
image80

Den tredje är en hemlis som jag inte får berätta fören på Torsdag!

Föll ner i en grop av självförakt

Nej nej nej nej nej.

Jag fick IG på Matteprovet. Mitt andra ig här i livet (första var i ett dataprov). Just nu känner jag att skolan är fett värdelös.
Jag har inget behov av Linjära funktioner, maximipunkten och vertex.
Jag hatar läraren som jag aldrig hatat en människa förut.
Det är inget bra.
Nästa vecka ska vi bestämma när omprovet blir, jag vill inte gå på en enda mattelektion till i livet.
Jag vill fan inte ens stega in i den där hästluktande skolan igen.

Tänk att jag valde till den här kursen. Varför i hela helvetet gjorde jag det?

-För att nån gång eventuellt kanske jag skulle vilja studera mera och då behövs det betyg i den kursen.

Jag vill inte berätta för pappa att jag är dum i huvudet.
Fan också.

Underbar

Jag ser på en av dom bästa barnfilmerna genom tiderna. Av den enkla andledningen att varannan låt får mig att gråta och varannan att skratta av glädje och rysa. (Jag är seriös) Tillochmed den svenska versionen. Jag ledsnar aldrig.

image78

Prinsen av Egypten (såklart)

Så det så

Nu tänker jag inte nämna ett ord om denna helvetiska dag för jag skall förstränga den och istället tänka på blåa elefanter och rosa moln.

Japp.

Haka.nuuu

image77
En bild bara.

Wioooe

Mors

Ja, då var söndagen nästan slut. Jag har sett på Mulan, laddat ner skype, rensat lite på CreateandCritic.

Förstår inte hur jag ska klara av morgondagen.
Skola från 8.15 till 17.00
Möjligen körkortskurs grej 18.00 till 21.00
Läääääxor.

Vi får se hur de blir.

Upptäcke två grejer idag.
1. Tänkte äta nudlar till lunch och fick lust att läsa innehållslistan. Då stod det att de va fisk i nudelstackrna! Undrar varför i hela friden dom proppar i fisk i biffnudlar, tur att jag inte käkat av den sorten innan.
2. Man får inte beställa böcker från CDON om man är under 18. ARGH, så irriterande. Varför i hela friden får man inte det, vi får ju liksom rabatt där med csn-kortet ändå. Så får man inte beställa! Suck.

Bye.

----------------------------------------------------
EDIT: Ingen bilkurs, blir på Torsdag, pjuh

Rappapadam

Honey I´m home.

Japp maten var god, friterad kyckling. Muuums säger jag bara.
Filmen (förtrollad) var jätterolig, jag varierade mellan att säga "awww" och "HAHA", värd att se om man vill bli lite fnittrig.

Lyssnar på Nine Horses och ska sova!


Amedica

Hej

Känner mig hurtig idag!

Ikväll ska jag och Marremopp på Waldorf och äta (Va mycket resturang de har blivit på senaste tiden) Och sedan bio och se Förtrollad, haha. Skoj.

Jag har inget att srkiva, vill leka i photshop.
Kram hej!


Wopsido

Det är kväll och Malin och Sandra for hem för ett tag sen. Vi såg på förortsungar och åt chips, trevligt va det :D.

Ska sova snart tror jag, tidigt och bra.
Måste ringa Marre imorn, vi hade bestämt att hon skulle få sin julklapp (Resturang besök) då och jag har glömt bort det hela veckan. Hoppas att  hon fortfarande kan.

Annars så har jag bestämt mig för att läsa i helgen. Jag ska läsa Karamazovbajsboken. Jag måste det. Sen ska jag läsa Northanger Abbey av Jane Austen också. Alla dessa läxor.

Well Well, goodnigth.

Kort sammanfattning

Hejhej

Minskapare vad skönt med helg, synd nog så förstörs mesta tiden av mina helger av att jag blir stressad för att skolan snart börjar. Det är jobbigt.

Snart ska Malin och Sandra komma hit och se på film, kan bli mysigt.

Jag lyssnar på en The Smiths Lp skiva som tyvärr inte är min.

Lärde mig Hjärt och lung räddning idag på idrotten. Hoppas att jag aldrig behöver andvända det på riktigt.

Hejdå

Datalektion.

Hejhej, sitter i skolan och ska snart börja min andra datalektion denna vecka. Sen slutar jag och då ska jag banne mig köpa godis!!!!! (smask)

Jag har nog inte så mycket att säga, är trött oh behöver ta igen sömn efter min sträckläsning. Men "gänget" planerar tedrickande ikväll och Malin har en underlig förmåga att kunna övertala mig att umgås. Så jag får nog sova extra mycket i helgen istället.

Hejdååå.

Born to ruuun

Nämen!

Jag var inte inne på datorn igår (förutom på morgonen en snabbis på Bildis) för att jag var helt och hållet inne i en bok.
Boken heter "När jag hör din röst" skriven av Stephanie Meyers och är den andra boken i en serie. Alla med vettet i behåll borde ge dessa böcker en chans för dom är helt galet fångade. (Mia de är samma serie som den jag läste hos dig på netten du vet) Nu ska jag beställa den tredje på engelska. Love it!

Annan upptadering är att det gick skit på provet. Tro mig det kommer vara en chockad Fanny som skriver provresultat på bloggen nästa vecka ifall de visar sig att jag fick G. Det sket helt enkelt till sig totalt i mitt ekollon till hjärna och jag tror att jag svarade två frågor rätt.

Bengt spontanbjöd oss på Waldorf och jag åt en japans rätt som kändes fransk. Skitgott.

Idag hade jag maskinstickning för första gången, ganska långtråkigt men det kändes som att jag fattade ganska snabbt, kanske har det i blodet.

Nu vill jag spana omkring på allt jag missade på inernet igår (höhö) Bye!


 


Lååååång dag men ack så lärorik.

Ojoj det känns som att jag har spenderat dom senaste timmarna i en mixer. Är svintrött, varm och "ömtålig". Ska bli skönt att sova.
Denna dagen var enormt lång.
Religionen var ganska intressant men jag är lite missnöjd med sättet som han har bestämt att lära ut. Han ska bara stå där framme och predika fakta, vi ska anteckna och så blir det prov på varje religion vi går igenom. Jag tror att jag kommer få problem med koncentrationen. Ofta på genomgångar flyger jag som iväg i mina egna tankar, jag behöver skrivuppgifter och nått grupparbete här och var för att lära mig. Men ingen annan i klassen verkar misstycka.
Bilden ritade vi ansikten, och det gick nog bra.
Kultur och stil historian luktade illa. Vi målade och färgen stank verkligen en blanding av kyckling och bajs. Tvi vale, jag vill inte ens tänka på det.
Litteratur för bildning, läsa läsa läsa
Engelska- göra "mindmap" om "the middle ages."
Nu ska jag plugga lite inför provet imorn.
Bye pie.
image76
Jag i stugan, lite Doktor Kosmos text också.

Mittimaten

Yoyo
Det är fem timmar kvar av min skoldag och det känns inte särsilt bra.
Snart är det Kultur och stilhistoria. Tråkigt ämne.
Åt nyss mat men blev hungrig igen direkt...det är dåligt.
Det bultar i mina öron, kanske förkylning....man kan ju bara hoppas.

Kvällsdepp kanske

Hm jag gömmer mig i mitt rum just nu. Vi har gäster som har världens gulligaste tax (Herregud jag smälter bort när jag ser taxar) Men jag kände allergin direkt, kliar i halsen och tungt att andas. Så jag sitter här isolerad och väntar på efterrätten.
Hatar att vara allergisk.

Jag känner paniken över att det är så mycket skola imorn. Tror inte att jag kommer fixa att vara på varje lektion på måndagar denna termin, det oroar mig.

Matte provet är på Tisdag och jag vet att den kunskap jag har just nu inte kommer räcka för att ge mig G.
Arsle.

Stugan + och -

Gomorn. Ja det är gomorn för mig, suck... jag råkade sova till halv ett och det är skit dåligt för imorn har jag en skoldag från 8.15 till 17.00 och jag kommer nog svimma av trötthet.
Igår såg jag och Bengt på Ciao Bella. Den var okej, lite jobbig men mysig för att vara en sådan film.

Tänkte göra en lite + och - lista på hur det är att vara i stugan.

+ Saker med Hamnholmen
+ Bengt bor här, och han är en underbart snäll och rolig person. (Tack mamma för bra karl val )
+ Maten är underbar nästan hela tiden.
+ Lugn och ro
+ Miljön är för bäst, detta är ett Norrbottens paradis tro mig.

- Saker med Hamnholmen
- Vårt kranvatten går inte att dricka och luktar konstigt. Därför är det hemskt att duscha för att det luktar ruttna ägg och järn.
- 13 minuter från stan med bil gör en ganska isolerad
- Avloppet är paj och det lukar råa köttbullar i vardagsrummet.
- Ogillar mitt rum.

Men sammanlagt så det faktikst ett underbart andra hem jag har.

Tävlar!

Härmed är jag med och tävlar om snygga skor hos http://mariavuitton.blogg.se/ 
Tyckte att skorna var speciella och ett av dom få högklackade skor jag kan tänka mig själv i, Haha!


Öva och öva och prata

Gomorn

Det är härligt att sova!
Åt nyss lunch på pizza från igår, mums. Det är när pizzan är som godast, uppvärmd dagen efter. (iallafall pappas pizza)
Ska fara till Bengt i stugan om drygt två timmar. Kan nog bli skönt, tyst och sådant.
Jag har egentligen inget att blogga om. Kan visa en bild där jag har övat på redigiering:
image75
Kände mig skittaskig som gjorde henne smalare, men det var bara för att öva!
Nu ska jag räkna.
Bye.

Misslyckad försök till normalhet, fnys!

Yo

Jag for till det där partyt..... sen for jag hem.
Trodde faktist att det skulle vara kul. Men det var ganska dött där och lite pinsamt. Sen tror jag Malin fick lite panik över den stela stämmningen så hon bestämde sig för att ändå dricka. Fast hon hade barmhärtigheten att vänta tills jag hade åkt hem, så älskvärt av henne. Suck.

Så nu är jag hemma och är mer övertygad än någonsin att det inte går att vara nykterist och social i dagens sammhälle som ungdom.
Det suger faktiskt.

Nu ska jag dricka upp min tekopp.
Hejdå.

Fredag och trött i handen

Detta är mitt hundrade inlägg...wihoo

Pju, lång dag.
Började med engelska med ny lärarinna, hon verkar vara väldigt aktiv på att fylla hela lektionerna med arbete, jobbigt.
Sen Litteratur för bildning som var segt för att jag läser en så tråkig bok.
Mat, potatisbullar, herregudvagottdetär.
Religion för första gången, ny lärare som verkar ha humor.
Idrott, trodde att de var klättring med det blev hinderbanaliknade sak istället. Skit trist det, var jätte redo att kasta mig upp på väggen med mina bästa spindelmannen moves. Istället blev det trååkigt och knappt nå svettigt alls. Nya läraren verkar vara tävlingstokig, en dålig egenskap hos en lärare enligt mig.
Nu är jag hemma och blöt i håret. Funderar på att gå på Elins fest ikvällen, Malin har lovat att inte dricka och hålla mig sällskap i den nyktra klubben. Men jag vet inte om jag orkar.
Bye

Yoda

Haha nu har jag fixat en lite yoda gubbe innan mina rubriker, kunde inte låta bli!!!

Kortkortkort

Yo

Sista Torsdagen med bara en lektion idag, ajaj.
Ikväll har vi svenska läxa att se på tv. Haha, vi ska se en film på ettan klockan nio som jag inte alls minns namnet på, nåt av Jane Austen tror jag. Tycker inte om det. Klockan nio är alldeles för sent att börja se på en film för mig på en vardag. Det är vid den tiden som jag börjar ladda för att sova, halv tio snarkar jag redan. Men jag får väl hålla mig vaken.

Här är en bild:

image72

På lite pennor.....japp jag har inte så mycket att fota.

Bye.

Sysal och provdockor från himmlen

Här sitter jag och syr dagarna i ända, eller klipper.

image69
Vill bara tillägga att jag skulle ge min högra stortå för någon av dessa provdockor:
image71

Hittade på www.Lolita.blogg.se

Sömn och sömnad

Hoy.

Idag var det sömnad hela dagen, jag började klippa ut i mitt vindtyg, scary för det är väldigt ömtåligt och vi får inte ens nåla i det, förstår inte hur jag ska lyckas sy ihop allting utan nålar.
På mentorstiden var det otroligt komiskt, det är när vi har möte med hela klassen om grejer. En av lärarna tog upp om hur fult det är när elever sover i sofforna i korridorerna. Jag höll på att få skrattkramp när hon bad elevrådsmedlemmarna att ta upp det där och se vad dom kunde göra åt saken. Förstår inte vad problemet är, folk vilar ju sig bara där på rasterna (för det mesta) kan dom inte få göra det då? Det påverkar väl inte henne förutom att hennes elever är med utvilade på lektionerna. Så nu kommer vi få hela estetprogrammet emot oss när vi ber dom att sluta sova på rasterna, lite patetiskt.

For hem och gjorde min svenska läxa, one down five to go. Sen kom Emma och drack te och pratade, de va mysigt.
Vi ska snart äta palt och det är ju jäkla gott!
See ya.

Spontan shopping

Ojoj, första dagen i skolan kändes verkligen som första dagen på en termin, vilket det också var men det kändes verkligen i kroppen. På sömnaden gick det bra, jag klippte ut toallen (eller hur det nu stavas) till min jacka, ska sy den imorn. Vi hade också sista mattelektionen innan provet nästa vecka, det kommer inte gå bra. Jag förstod inte, som vanligt.
Jag och Malin gick på stan på hålet och jag råkade shoppa! Det var verkligen inte meningen men jag såg att det var rea på t-shirten som jag har suktat efter så länge :
image65 image66
Sen hittade jag ett par skor i samma stil som jag sökt efter i ett halvår på rea och köpte dom också:
image68
Ajaj säger jag bara.

Nyss skulle jag tända min sänglampa och då ploppade glödlampan ut ur den! En liten blixt också, jag undrar vad den hade för sig.

Hejdååå.


Sportjacka i skogen

Datalektion och jag filar på min jacka:

image64

Ojoj

When the sun has gone to bed

Dagen har varit mest skit, orkar inte med mig själv. Var jätte nära att ringa Bengt (plastpappa) och "gråta ut" hos honom för jag är i ett stort behov av tröst. Men så gjorde jag ett parti sånt där:

image63

Och klarde det på ca 3 minuter! Personligt rekord. Jag såg det som ett tecken på att det inte var nån ide att ringa och gnälla.
Jag går nog och lägger mig snart. Godnatt.

Fight club

Har tänkt göra den här bilden jättelänge, men de funkade inte så bra. Suddigt och skärpigt. Synd och skam.

image62

Borta

Fan. Nu har min syster farit iväg. Det suger, men jag kommer säkert fixa det, klarade det ju förra terminen. Det är bara så rackarns tomt här nu.
Bajs.

Scrumkpfgs

Yo


Denna eftermiddag var i det trevligaste laget. Marre kom förbi och bytte julklapp med mig, fick en jätte skön och snygg grön mössa.

image61
(Stor divig bild på mig men whataheck)

Sen följde hon med till Bengt på middag och de var också jättenice. Vi åt kyckling och babblade om top model och "Röda tråden".

Nu är jag hemma, jag och Big.J ska ta en sista prommenad (Herrgud jag början nästan böla när jag tänker på det).
Over and out


Morgon, lite nere men växtätare.

Gomorn

Min mage kurrar som stryk.  Idag är sista dagen som min syster är hemma, och jag vill inte det. Hon far tidigt imorgon med bussen och jag kommer inte få se henne på skitlång tid, igen. Det jävliga är att jag har vant mig med att gå in i hennes rum och prata och sådant, och att gå på prommenader till coop med henne. Vill inte ha tomheten som kommer bli här. Usch.

Vi ska fara till stugan och käka middag idag, annars har jag inget planerat. Städa kanske, vem vet.
Kram hej.
                 image60

Lillebrors kris

Jag blir tokig. Lillbror vägrar sova, han är rädd för en viss filmfigur som han vägrar säga namnet på. Men jag är säker på att det är morran. Förstår han visserligen, jag menar morran är vidrigt hemsk och usch. Men det är jobbigt. Han vågar inte vara på nedervåningen ensam och jag har inte hjärta att lämna honom här gråtandes. Ååååh, suck.

En dag en dag

Yo

Nu är det barnvaktstime åt lillebror. Fast han är sju år så han klara sig ganska bra själv.
Dagen:
Faster med familj kom förbi en sväng .
Skrattade åt Veronica Mars klipp på datorn.
Fikade inte med Lovisa och Johanna som jag trodde att jag skulle göra.
Utflyktade.

Appråpå det så kan jag varna redan nu att jag kommer photoshoppa sönder flera av  bilderna som jag la upp tidigare idag, och säkert lägga upp igen. Jag är nog lite besatt av photshop. Men vad gör det om hundra år...!

Natur, syster, tåg, lyftkran

Utflykt till ett snyggt ställe:

image52image53image55image54















image58image56










image59

Copyrigth FlashbulbFashion. (^^)

Kvällsupptadering

Yo I´m back.

De va jätte mysigt hos Malin. Jag brukar inte umgås med henne så mycket helt själv utan det brukar mest vara "gänget" som dricker te. Men de va trevligt. Vi åt popcorn och såg på film (kattbreven, hoho) En bra fredag kväll enligt mói.

Alla har gått och lagt sig och jag är pigg som en räka. Ifall räkor är pigga det vill säga, vad vet jag.

Dricker korridor te! Eller det heter typ Koor-ih-door eller något liknade men sak samma. De är gottgott.

Hejdå för idag

Work it up

Well, well.

Ska snart ta bussen till Malin. De lär bli kul!

Gjorde en bild från dagens prommenad:image49

Eftersom att jag inte har nått vettigt att skriva så fyller jag bloggen med bilder, hoho.

Nu ska ja pissa. Bye

Mord på öppen gata...eller nått liknande

Godmorgon!

Min lillebrors snowracer har blivit vandaliserad under natten och familjen är i chock. Dom  sitter just i denna stund i ett samtal med polisen och förklarar brottet. Imorn i tidningen kommer det stå :
"Skandal i villaområde 7 årig pojke berättar
- Dom tog min snowracer!"


Nä nu ska jag sluta vara ironisk. Men jag tyckte att det var ganska lustigt när Lillebrorsan ville ringa 112.

En annan skandal har skett! Jag har blivit förtjust i Britney Spears! Jag vet, läskigt va. Men helt seriöst så rådiggar jag peice of me låten. Har är den:


Det svänger ju!

Ny design och babbel


image45Nu har jag bytt
utseende på
bloggen, blev
nöjd, det känns
ljust och bra nu.
Är bara några
små saker jag
vill fixa nu men
jag tar dom nog
senare nån
gång. Fixade
så att jag kan
ladda upp
bilder i laptopen
också. Jag skulle
verkligen behöva
städa mitt rum,
men vafan jag
har ju lov. Fast
det känns inte
som lov längre.
Det känns som
att varje dag är
en förberedning
för skolan, synd
för då kan jag inte
rikigt njuta fullt ut
av att vara ledig. 
Nu ska jag kanske
försöka läsa lite
ur Bröderna
Karamazov,
tråkigaste boken i
världen. 

Det där var ett segt sätt att skriva ska du veta.

Shoppa och filosofi

Idag gick jag på stan med systern...de va inte så spännade. Men jag köpte jeans:

image42

Och skrivböcker typ.

Har nog inget mer att tillägga. Eller jo, jag har förstått meningen med livet! Det är att på allvar få säga:
Walk with me 
Med en myndig ton. Åh jag hoppas den dagen kommer, bye!

Come on fishy, fishy, fishy

Yo

Sitter här in my free-from-fish zone, mitt rum alltså. Hela huset stinker lax.
Jag är ju som allergisk mot fisk och fisklukt, men det funkar bättre och bättre att andra äter fisk omkring mig nu. Oftast känner jag ingenting och när jag känner nått så är det bara jättelite. Som nu, det kliar pyttelite i halsen but I´m working it (Hjälp, jag har sett för mycket top model)

Det är mindre än en vecka tills skolan börjar, och det känn som regnade piss. Men det fixar sig nog.

Te nu hejdå

Över gränsen och tillbaka

....Och kring lunchtid så lämnade jag landet.

Japp, jag har varit till Finland idag och köpt Vindtyg. Det blev ett ganska fult tyg (ojoj) som är grönt och nån slags militär mönstrat. Men det var det enda mönstade i rätt tjocklek som inte jade fiskar på sig, sååå.

Imorn ska jag dra med min syster på stan (om jag lyckas) och förhoppningsvis köpa jeans, vi får se hur det går.

Inget mer för nu, kram hej.


Matematik-panik och vackra vyer

PANIK, jäkla matte och tillämpningar och skit. Faasen också jag kommer få ig på matteprovet och kursen om jag inte skärper mig. Så här är det:

På natten så får jag panik över alla saker jag måste göra, då ligger jag där och kan inte sova för att stressen tar över. Så jag försöker övertyga mig själv att det är lugnt, jag har tid och gör det imorn.
Men nästa dag så tar jag upp boken. Ser på uppgiften som jag ska göra, fattar inte ett jota och bölar en stund för mig själv. Sen varierar jag mellan att kasta boken i golvet och stampa lite lätt på den (Förlåt skolan) eller att helt sansat lägga ner den och gömma den under en hög med kläder.
Sen på natten börjar det om igen.
I HATE IT

Gud i himmlen varför kunde jag inte födas till ett geni? Varför?

Nog om det nu.
Idag tog familjen en utflykt till världens mest fotogeniska ställe! Och jag glömde kameran. SUCK. Men vi ska förhoppningsvis fa dit igen på torsdag och då ska jag fota sönder stället.

Imorn ska jag fara till Finland och köpa tyg. Känns lite segt men det kan säkert bli skoj.

Nu behöver jag te och top model (gått och blivit en nörd) Hejdå

(Ps. Jag har godis!!! JAI)

RSS 2.0