oook

Idag har jag lite bättre självförtroende.

Har också mild panik pga en viss redovisning imorgon. Hatar att redovisa inför folk, det är störigt.

Så har jag prov på Kristendomen på fredag, och jag har knappt pluggat alls ännu. Fast jag har tagit upp boken skitmånga gånger, men jag lyckas bara läsa samma sida om och om igen utan att riktigt veta vad jag läser. Tror att jag tänker på lite för många saker just nu.

Nu måste jag sova, sen måste jag vakna och åka till skolan. Jag måste, för alla människor måste. Och så kommer det alltid att vara.

Bild på mitt nya hår:
image135

Kotte

Bajs är verkligen ett bra ord för mig, det förklarar mina känslor precis.

Igår körde vi frisörsalong hos Malin och jag fick en mohikan frilla. Tyvärr gick det åt helvete. Nu har jag rakat en cm på sidorna och en luddig igelkott mitt på skallen, jag kan inte tämja det så igelkotten får leva under en mössa ett tag. Vi färgade också och färgen blev brungrönblond. Det liksom skiftar beronde på ljuset. Jädrigt mycket tårar och skit. Funderar på att raka av hela klumpen av hår och gå i kloster.

Hejdå

// Fröken Igelkott.

(Btw så är jag 18 år och inget har förändrats)

Hellu

Hej där.

Idag är det onsdag, fast det har kännts som torsdag.

Hade dubbellektion i sömnad, satt mest och broderade på min väst hela tiden. Det blir en kort sak med sned knäppning och sånt.

På maskinstickningen körde jag järnet och lyckades göra både fram  och baksidan av min kofta + mönster. Nu ska jag bara tvätta alla bitar så är det bara att börja klippa.

For hem och kollade badtider på datorn. För jag har nämnligen bestämt mig för att börja träningssimma regelbundet. Men tji fick jag för de renoveras där och den enda dagen som mitt schema tillåter mig att vara fri får bara "herrar" vistas i badhuset. Bittert värre. Så jag får antingen bada på helgen (Helst inte, lite privathet vore fint) eller på kvällarna(lär jag inte göra eftersom att jag inte kommer orka ta bussen in i stan) Blääää.

Nu sitter jag här med te och röda utslag på höften, ingen aning varför.

Ska brodera, bye

WTF

Borde pröva EVP
Annars blir det SSRI
Kanske TCA eller SNRI
Allt detta på PBU

Nja

Söndag suger.

Sitter och försöker vara kreativ till ett projekt om "kvinnlig frigörelse" till skolan men det funkar inte. Jag får inga ideér i huvudet och det är irriterande.

Övningskörde lite idag...det går frammåt men jag blir så arg för varje gång det kommer en annan bil eller något annat får jag panik och då glömmer jag bort allt jag ska göra med alla pedaler. Störigt.

Fyller år om en vecka och vill verkligen inte. Orka inte med det här.

Bye.


BlaBla

Är jag trött eller vad!

Lång dag idag, med ett matteprov på slutet. Det gick halvdant, vi får väl se om jag får G.

Vi har börjat med västar på sömnaden, idag ritade jag mitt mönster till en väst med sned skärning fram, men sen visade det sig att en annan  tjej i klassen gör en i princip likadan så jag känner mig inte så på längre. Har ett behov att vara unik tror jag...hm.

Det är slaskigt och jag tycket att det borde uppfinnas galonstrumpor med element effekt för det äckligaste i världen (Iallafall top-tio) är att ha på sig blöta kalla strumpor.

Nu ska jag äta paj.


image134

RSS 2.0